The Brat Boy
met The Vegetarian Butcher ™ NOBratwurst

Ingrediënten
The Brat Boy
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereidingswijze



Ingrediënt naam
Bereidingswijze
-
piccolo wit 10.0 st
-
citroenzeste 40.0 g
-
bladpeterselie fijngesneden 30.0 g
-
spitskool, fijn gesneden 125.0 g
-
wortelen in julienne 125.0 g
-
vetstof 25.0 ml
-
Hellmann's Sandwich Delight Fijne Kruiden 200.0 g
-
Hellmann's Tomato Ketchup squeeze 430 ml 100.0 ml
-
gehakte pistachenoten
Bereiding
-
Bereidingswijze
- Bak de piccolo’s zoals aangegeven op de verpakking.
- Meng ondertussen de zeste van citroen, de Hellmann’s Vinaigrette Citrus , de Knorr Professional Specerijenpuree Knoflook en de bladpeterselie voor de gremolata.
- Meng de fijn gesneden spitskool en de julienne van wortelen met de gremolata.
- Verhit de Phase Plus en bak er de The Vegetarian Butcher ™ NOBratwurst in gaar.
- Snijd de piccolo’s open en besmeer met de Hellmann’s Sandwich Delight Fijne Kruiden.
- Verdeel hierop de aangemaakte julienne van wortel en spitkool.
- Plaats de The Vegetarian Butcher ™ NOBratwurst hierop.
- Werk af met de Hellmann’s Tomato Ketchup en de pistachenoten.