Menu

Ik werk in…

Ga verder

De inhoud van de site wordt gewijzigd op basis van je type bedrijf 

+

Bereidingswijze

  • piccolo wit 10 st
  • citroenzeste 40 g
  • bladpeterselie fijngesneden 30 g
  • spitskool, fijn gesneden 125 g
  • wortelen in julienne 125 g
  • gehakte pistachenoten
  1. Bereidingswijze

    • Bak de piccolo’s zoals aangegeven op de verpakking.
    • Meng ondertussen de zeste van citroen, de Hellmann’s Vinaigrette Citrus , de Knorr Professional Specerijenpuree Knoflook en de bladpeterselie voor de gremolata.
    • Meng de fijn gesneden spitskool en de julienne van wortelen met de gremolata.
    • Verhit de Phase Plus en bak er de The Vegetarian Butcher ™ NOBratwurst in gaar.
    • Snijd de piccolo’s open en besmeer met de Hellmann’s Sandwich Delight Fijne Kruiden.
    • Verdeel hierop de aangemaakte julienne van wortel en spitkool.
    • Plaats de The Vegetarian Butcher ™ NOBratwurst hierop.
    • Werk af met de Hellmann’s Tomato Ketchup en de pistachenoten.