Menu
Punten

Login en gebruik meteen onze food cost calculator

Bereken makkelijk je foodcost
Sla de berekeningen van je recepten op en gebruik ze onderweg Bereken de kosten van dit recept

Ingrediënten

+

Bereiding

Bereiding

  1. Bereiding

    • Verhit de rest van de Phase en bak er de champignons goudbruin in aan.
    • Stoom de groenten tot ze gaar zijn en doe de groenten in de braadslede met de gebakken champignons.
    • Voeg een beetje water en Kruidenglacering toe en roer alles goed om tot de groenten mooi geglaceerd zijn.
    • Werk de groenten af met de peterselie en de kervel.
    • Stoom de krielaardappelen tot deze gaar zijn.
    • Stoof de sjalotten aan in het vet van het vlees.
    • Blus met het bier en voeg het water toe, laat tot 1 l inkoken, passeer door een fijne puntzeef.
    • Breng het geheel aan de kook en voeg al roerend de Gebonden Kalfsjus toe.
    • Breng terug aan de kook gedurende een 5 tal min. tot de volledige binding is verkregen.
    • Werk de saus af met Dragon en dragonblaadjes en voeg Geconcentreerde Runderbouillon toe.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu