Menu
Punten

Login en gebruik meteen onze food cost calculator

Bereken makkelijk je foodcost
Sla de berekeningen van je recepten op en gebruik ze onderweg Bereken de kosten van dit recept

Ingrediënten

+

Asperges

  • asperges, wit 30.0 st

Cannelloni

Saus

  • morilles 250.0 g
  • morillevocht 50.0 ml
  • Knorr Professional Gevogelte Fond 35.0 dl

Opmaak

  • groene kruiden (verse) 30.0 g


De morielje is een wilde paddenstoel die zich alleen in het aspergeseizoen laat zien (april-mei). De smaak van de verse morielje past dan ook perfect bij asperges.  Let op rauwe morieljes rauwe morieljes zijn giftig en pas na verhitten eetbaar.

...

Bereiding

  1. Asperges

    Schil de asperges. Kook de asperges met wat zout en laat ze in het kookvocht afkoelen. Snijd de asperges bij en verwarm ze in het kookvocht.
  2. Cannelloni

    Kook de lasagne vellen beetgaar in ruim water met wat zout en poel de bladen koud. Was de spinazie en stoof deze in een pan met wat Phase en kruid met zout en peper. Meng de Hollandaise met deSolo en de geraspte kaas. Meng de spinazie met de helft van de kaassaus. Leg de lasagnebladen op een snijplank en halveer ze. Verdeel de aangemaakte spinazie over de lasagnebladen en rol ze netjes op. Leg ze in een ovenschaal en verdeel de rest van de kaassaus erover. Verwarm en gratineer de cannelloni in de oven.
  3. Saus

    Verhit de sjalot in een sauspan, blus af met het morillevocht en voeg de Gevogeltefond toe. Breng de fond aan de kook, reduceer en passeer het geheel. Snijd de morilles en voeg ze aan de jus toe.
  4. Opmaak

    Leg op ieder bord om en om twee cannelloni’s en drie asperges. Maak af met de saus en wat geplukte kruiden.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu