Menu
Punten
Lower Costs by Simplifying Your Menu

3 stappen om uw kosten te verlagen


Stijgende kosten en personeelstekort zetten jouw zaak onder druk.

Hoe hou je de winstmarge onder controle zonder in te boeten aan kwaliteit?

 

Een kostenefficiënte keuken in 3 stappen:

STAP 1: Evalueer je aanbod

STAP 2: Controleer je kosten

STAP 3: Motiveer je team

Om het succes van uw zaak te garanderen, is het essentieel om een winstgevende menukaart te combineren met kwaliteitsvolle gerechten en gemotiveerd personeel.

 

Ontdek onze tips om uw marges te maximaliseren:

  • Gratis trainingen met de UFS Academy: Ontwikkel de vaardigheden van uw team met toegankelijke en op de horecaprofessional afgestemde leermiddelen.
  • Inspirerende recepten: Herontdek uw gerechten en doe nieuwe ideeën op om uw gasten te verrassen terwijl u uw kosten optimaliseert.

Volg de 3 stappen:

  1. . Evalueer je aanbod – Optimaliseer je aanbod via menu-engineering, kostprijsberekening en menu-psychologie. 
  2. . Controleer je kosten – Organiseer je zaak efficiënt en beperk zo verliezen of afvalstromen.
  3. . Motiveer je team – Stimuleer de prestaties en talenten van je medewerkers
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu