Ik werk in…

Ga verder

De inhoud van de site wordt gewijzigd op basis van je type bedrijf 

Hoe kan ik Unilever Food Solutions contacteren?

U kunt Unilever Food Solutions via Email info@unileverfoodsolutions.be en telefonisch op het nummer en 02 333 6347 bereiken. Uiteraard is de Unilever Food Solutions vertegenwoordiger het visitekaartje bij al uw contacten.

Hoe kan ik een vertegenwoordiger contacteren?

Unilever Food Solutions beschikt over een uitgebreid team van vertegenwoordigers. Ga op deze site naar het onderdeel Vertegenwoordigers en geef uw postcode in. Zo krijgt u alle gegevens over de vertegenwoordiger van uw streek en kunt u hem/haar contacteren. U kunt uw vertegenwoordiger ook ontmoeten op de meeste professionele foodservice beurzen in uw streek.

Hoe kan ik Unilever Food Solutions producten bestellen?

Unilever Food Solutions beschikt over een uitgebreid team van vakkundige vertegenwoordigers. U kunt ze allemaal op deze website terugvinden. Ga op deze site naar het onderdeel Vertegenwoordigers en geef uw postcode in. Zo vindt u alle gegevens over de vertegenwoordiger in uw gemeente en kunt u hem/haar contacteren.

Uiteraard zijn de producten van Unilever Food Solutions verkrijgbaar bij de meeste foodservice grossiers en Cash & Carries.

Waar kan ik terecht als ik een klacht heb over een product?

Neem contact op met Unilever Food Solutions via Email: Info@unileverfoodsolutions.be of telefonisch op het nummer 02 333 6347. Beschrijf duidelijk de klacht en noteer de streepjescode en variëteitsaanduiding van het product, de houdbaarheidsdatum en code die op de verpakking vermeld staan. U kunt uw klacht uiteraard ook overmaken aan uw vertegenwoordiger. De medewerkers van de Unilever Food Solutions Customer Service bezorgen u dan zo snel mogelijk een volledig antwoord.

Hoe kan ik aan productinformatie geraken?

U kunt informatie over onze producten vinden op onze website bij het onderdeel Producten. Uiteraard kunt u nog extra informatie, brochures en recepten aanvragen via Email Info@unileverfoodsolutions.be of telefonisch op het nummer 02 333 6347.

Wat mag ik van Unilever Food Solutions op een beurs verwachten?

Het Chef Team van Unilever Food Solutions verzorgt op beurzen demonstraties en degustaties om alle mogelijkheden van de Unilever Food Solutions producten te laten zien. Zowel bij de chefs als bij de vertegenwoordigers kunt u steeds terecht voor uitgebreid advies.