Menu
Punten

Over ons

Gecreëerd door chefs voor chefs

Voor chef-koks door chef-koks

Unilever Food Solutions helpt chefs met het bereiden van smakelijke, voedzame maaltijden. We maken producten die belangrijke tijdwinst opleveren in de keuken, zonder in te boeten aan smaak of geur.

Ons wereldwijde netwerk van chef-koks en voedingsdeskundigen helpt bij het vinden van nieuwe inspiratie, het ontwikkelen van kwaliteitsproducten, het creëren van inspirerende, trendy recepten en het geven van training en ondersteuning. 

We zijn al sinds 1880 actief in de voedingssector, en dit met sommige van 's werelds bekendste merken: Knorr, Hellmann’s en nog vele andere. We werken nauw samen met grote en kleine bedrijven, van zelfstandige restaurants tot hotelketens en cateringbedrijven, in 74 landen. Zo verzekeren we u dat ons verkoopteam uitgerust is met alle kennis die zij nodig hebben om oplossingen aan te reiken.

Receptinspiratie

De vraag naar vegetarische gerechten, glutenvrije opties en plantaardige ingrediënten laten zien hoe trends en verwachtingen van klanten steeds veranderen - we weten dat het een voortdurende strijd kan zijn om bij te blijven. 

UFS gebruikt deze kennis om je op de hoogte te houden van de veranderingen in smaak bij het publiek. Samen met ons team hoogopgeleide chef-koks en voedingsdeskundigen helpen we onze klanten om het juiste evenwicht te vinden tussen smakelijke en voedzame maaltijden die steeds voldoen aan dezelfde hoge normen. Alle producten van Unilever Food Solutions hebben vanaf nu het logo Please Recycle waarmee we onze klanten en consumenten uitnodigen om deze reis samen met ons te maken. We blijven ook nauw samenwerken met onze leveranciers en partners om recyclageoplossingen te creëren indien deze er nog niet zijn.

Het streven van Unilever Foods Solutions naar duurzame verpakkingen

Bij Unilever Food Solutions vinden we dat minder meer is als het gaat om plastic. Het Unilever Sustainable Living Plan blijft onze leidraad voor onze inspanningen om plastic te verminderen.

Tegen 2020: we zullen het afval met betrekking tot het afvoeren van onze producten met 50% verminderen.

Tegen 2025: 100% van onze plastic verpakkingen is herbruikbaar, recycleerbaar of composteerbaar. En 25% van onze plastic verpakkingen wordt gemaakt van na consumptie gerecycleerd plastic (PCR-plastic). We gaan ons gebruik van nieuw plastic halveren door ons absoluut gebruik van plastic verpakkingen met meer dan 100.000 ton terug te dringen. Bovendien gaan we meer gerecycled plastic gebruiken. Help ons meer plastic verpakkingen verzamelen en verwerken dan we verkopen.

We streven er niet alleen naar ons plasticgebruik te verminderen, we willen ook bijdragen aan het creëren van een kringloopeconomie voor plastic. Dat betekent dat we actie moeten ondernemen op alle punten in de plasticcyclus.

Daarom bestaat onze driedelige strategie om plastic te verminderen uit:

1. GEEN PLASTIC
2. MINDER PLASTIC
3. BETER PLASTIC

Volg ons team van chefs en food professionals! 

 


Wij zijn hier om u te inspireren. Voor meer trendy ingrediënten, de nieuwste kooktechnieken, een vleugje humor en culinaire evenementen kun je ons volgen op onze social mediakanalen.

Contacteer ons

Ons team staat steeds klaar om te helpen, dus aarzel niet om contact op te nemen. 

Telefoon: 0800 16 121 
Whatsapp: 0492342067
E-mail: UfsBe.Services@unilever.com 

Of stuur ons een privébericht op Facebook

Bekijk de lijst van veelgestelde vragen over de webshop en Cook & Save hier.

Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact op via het contactformulier

Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu