Menu

Wij hebben als Unilever Food Solutions de ambitie om de levenskwaliteit van 1 miljard mensen wereldwijd te verbeteren, elke dag opnieuw. Eten & drinken zijn immers één van de belangrijkste dingen in het leven. We dragen daarom de visie van ‘Eten is feest!’ hoog in het vaandel. Een persoonlijke, kwaliteitsvolle en vooral lekkere maaltijd geserveerd in een aangename en sociale omgeving zou het recht van iedereen moeten zijn.

Daarom zetten we ons in om speciaal voor collectiviteiten, woonzorgcentra, ziekenhuizen en scholen inspiratie & recepten te voorzien. Zo houden we jullie op de hoogte van de inspiratie van het moment, creëren we menu's voor belangrijke themamomenten en feestdagen, voorzien we tips & tricks voor ondervoeding en hydratatie bij ouderen, specialiseren we ons in fingerfood recepten én voorzien we spellen om je bewoners te vermaken tijdens de animatietijd. Zo maken we samen van eten een feest!

Groenten op je menu

Groenten op je menu

Boordevol vitamines, vertrouwd, lokaal en in seizoen … Er zijn ontelbare goede redenen om groenten centraal te zetten op je menu. Geef je bewoners de kans om te genieten van Belgische moestuinklassiekers. Wij helpen je graag op weg met deze verrassende recepten.

Download de brochure
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu