Menu
Punten

Een persoonlijke, kwaliteitsvolle en vooral lekkere maaltijd geserveerd in een aangename en sociale omgeving zou het recht van iedereen moeten zijn. Eten & drinken zijn immers één van de belangrijkste dingen in het leven. We dragen daarom de visie van ‘Eten is feest!’ hoog in het vaandel.

Daarom zetten we ons in om speciaal voor collectiviteiten, woonzorgcentra, ziekenhuizen en scholen inspiratie & recepten te voorzien. Zo houden we jullie op de hoogte van de inspiratie van het moment, creëren we menu's voor belangrijke themamomenten en feestdagen, voorzien we tips & tricks voor ondervoeding en hydratatie bij ouderen, specialiseren we ons in fingerfood recepten én voorzien we spellen om je bewoners te vermaken tijdens de animatietijd. Zo maken we samen van eten een feest!

Endejaarsmenu

Endejaarsmenu

Wil je ook dit eindejaarsmenu in jouw instelling serveren en je tafel feestelijk decoreren? Wij maakten voor jou een menukaart in kerstsfeer.

Download de menu!
Speciale editie "Wild van wild"

Speciale editie "Wild van wild"

Hert, haas, everzwijn ... Voeg deze lokale producten toe aan jouw menu vanaf oktober. Ontdek daarnaast 3 wildsausrecepten.

Download de recepten!
Themakalender 2023

Themakalender 2023

Hang deze themakalender op in jouw instelling en plan je 2023. Organiseer activiteiten en themadagen waar jouw bewoners blij van worden. Wacht niet langer, download onze gratis kalender!

Download deze kalender
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu