Menu
Punten

Een persoonlijke, kwaliteitsvolle en vooral lekkere maaltijd geserveerd in een aangename en sociale omgeving zou het recht van iedereen moeten zijn. Eten & drinken zijn immers één van de belangrijkste dingen in het leven. We dragen daarom de visie van ‘Eten is feest!’ hoog in het vaandel.

Daarom zetten we ons in om speciaal voor collectiviteiten, woonzorgcentra, ziekenhuizen en scholen inspiratie & recepten te voorzien. Zo houden we jullie op de hoogte van de inspiratie van het moment, creëren we menu's voor belangrijke themamomenten en feestdagen, voorzien we tips & tricks voor ondervoeding en hydratatie bij ouderen, specialiseren we ons in fingerfood recepten én voorzien we spellen om je bewoners te vermaken tijdens de animatietijd. Zo maken we samen van eten een feest!

Ontdek ons BBQ-recepten

Ontdek ons BBQ-recepten

De zon komt langzaam tevoorschijn en je bewoners kijken uit naar het BBQ-seizoen. Wij helpen jou het BBQ-seizoen goed te beginnen met efficiëntie tips en kostenbesparende zomerrecepten.

Bereid je voor op het BBQ-seizoen!
Moederdagmenu

Moederdagmenu

Zet enkele typische gerechten uit mama’s keuken op jouw menu. Ontdek onze gratis menu speciaal voor Moederdag en laat je inspireren door allerlei recepten en animatietips. 

Download het menu
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu