Ik werk in…

Ga verder

De inhoud van de site wordt gewijzigd op basis van je type bedrijf 

Het chefteam van Unilever Food Solutions heeft een unieke ondersteunende functie binnen de Unilever Food Solutions werking. Zo zijn de Culinair Adviseurs onder andere verantwoordelijk voor productontwikkeling, verzorgen ze degustaties en demonstraties en worden oplossingen ontwikkeld voor uw dagdagelijkse problemen.

Tevens staan ze, samen met uw vertegenwoordiger, paraat om al uw product-technische culinaire vragen te beantwoorden. U kan ons vragen bij u langs te komen in uw keuken of ons ontmoeten op de talrijke culinaire vakbeurzen of opendeurdagen die u bezoekt.

Steven Frans

Steven Frans

Steven werkte gedurende 8 jaar bij o.a. Paul van der Heyden in Mechelen, "The Paddock" in Keerbergen en "The Barcarolle" in Elewijt, waarna hij 7 jaar actief was als chef-gerant bij Sodexo. Sinds september 2001 heeft hij het chefteam van Unilever Food Solutions vervoegd en zich weten te specialiseren in vooral de collectiviteiten.

Patrick Schooneman

Patrick Schooneman

Sinds 1 mei 2014 is Patrick Schooneman head chef voor Unilever Food Solutions België, waarvoor hij sinds 2011 als culinair adviseur is. Daarvoor ontwikkelde Patrick voor de Compass-group culinaire concepten en werkte hij in het Brusselse twee sterrenrestaurant Sea Grill, het Antwerp Hilton Hotel em restaurants in New York em Lausanne.

Wesley Bay

Wesley Bay

Sinds September 2015 is Wesley Bay gestart bij Unilever Food Solutions als culinair adviseur. Daarvoor  was hij als zelfstandig traiteur en freelance chef aan de slag en werkte hij als head chef bij het Kortrijks sterrenrestaurant “Boxy’s”.