Menu

Ik werk in…

Ga verder

De inhoud van de site wordt gewijzigd op basis van je type bedrijf 

Het chefteam van Unilever Food Solutions heeft een unieke ondersteunende functie binnen de Unilever Food Solutions werking. Zo zijn de Culinair Adviseurs onder andere verantwoordelijk voor productontwikkeling, verzorgen ze degustaties en demonstraties en worden oplossingen ontwikkeld voor uw dagdagelijkse problemen.

Tevens staan ze, samen met uw vertegenwoordiger, paraat om al uw product-technische culinaire vragen te beantwoorden. U kan ons vragen bij u langs te komen in uw keuken of ons ontmoeten op de talrijke culinaire vakbeurzen of opendeurdagen die u bezoekt.

Wesley Bay

Wesley Bay

Sinds September 2015 is Wesley Bay gestart bij Unilever Food Solutions als culinair adviseur. Daarvoor was hij als zelfstandig traiteur en freelance chef aan de slag en werkte hij als head chef bij het Kortrijks sterrenrestaurant Boxy’s. Wesley focust zich nu vooral op restaurant en bistronomy. 

E-mail: wesley.bay@unilever.com

Benieuwd naar meer inspiratie van onze chefs? Volg @chefwesley_ dan op Instagram. 

Ben Claeys

Ben Claeys

Na een stage bij restaurant Bruneau *** in Ganshoren, startte Ben zijn professionele carrière bij Brasserie Latem in Sint-Martens-Latem, waar hij gedurende 7 jaar actief was. Daarna ging Ben aan de slag in de cateringwereld, onder meer bij Coeur Catering en De Feestarchitect. Later werkte hij een vijftal jaar op zelfstandige basis als freelance chef en chef-aan-huis. Nadien maakte hij deel uit van het team van Ali-import, verdeler van Big Green Egg en exclusieve Japanse specialiteiten. In januari vervoegde hij ons chef team bij Unilever Food Solutions.

E-mail: ben.claeys@unilever.com

Steven Frans

Steven Frans

Steven werkte gedurende 8 jaar bij o.a. Paul van der Heyden in Mechelen, "The Paddock" in Keerbergen en "The Barcarolle" in Elewijt, waarna hij 7 jaar actief was als chef-gerant bij Sodexo. Sinds september 2001 heeft hij het chefteam van Unilever Food Solutions vervoegd en zich weten te specialiseren in vooral de collectiviteiten.

E-mail: steven.frans@unilever.com