Menu
Punten

Chefteam Unilever Food Solutions

Het chefteam van Unilever Food Solutions heeft een unieke ondersteunende functie binnen de Unilever Food Solutions werking. Zo zijn de Culinair Adviseurs onder andere verantwoordelijk voor productontwikkeling, verzorgen ze degustaties en demonstraties en worden oplossingen ontwikkeld voor uw dagdagelijkse problemen.

Tevens staan ze, samen met jouw vertegenwoordiger, paraat om al jouw product-technische culinaire vragen te beantwoorden. Je kan ons vragen bij je langs te komen in jouw keuken of ons ontmoeten op de talrijke culinaire vakbeurzen of opendeurdagen die je bezoekt.

Weskey Bay

 

Wesley Bay

 

Sinds September 2015 is Wesley Bay gestart bij Unilever Food Solutions als culinair adviseur. Daarvoor was hij als zelfstandig traiteur en freelance chef aan de slag en werkte hij als head chef bij het Kortrijks sterrenrestaurant Boxy’s. Wesley focust zich nu vooral op restaurant en bistronomy. 

E-mail: wesley.bay@unilever.com

Benieuwd naar meer inspiratie van onze chefs? Volg @chefwesley_ dan op Instagram. 

Brent Van de Veire

 

Brent Van de Veire

 

Brent vervoegde het chef team als culinair adviseur sinds April 2025. Na afgestudeerd te  zijn in Ter groene Poorte en met een specialisatie jaar opzak als slager traiteur, is Brent aan de slag gegaan in verschillende horeca zaken, grootkeukens, productie en traiteur zaken. Deze ervaring neemt hij dan ook mee in de functie. Brent focust zich op slagerij /traiteur en collectiviteiten.

 

E-mail: brent.van-de-veire@unilever.com

Benieuwd naar meer inspiratie van onze chefs? Volg @_chefbrent_ dan op Instagram. 

Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu