Menu
Punten

1. Hoe kan ik Unilever Food Solutions contacteren?

Je kan Unilever Food Solutions via e-mail UfsBe.Services@unilever.com en telefonisch op het nummer 0800 16 121 bereiken. Uiteraard is de Unilever Food Solutions vertegenwoordiger het visitekaartje bij al je vragen.

2. Hoe kan ik een vertegenwoordiger bereiken?

Unilever Food Solutions heeft een uitgebreid team van vertegenwoordigers. Hier vind je alle Vertegenwoordigers. Geef je postcode in en krijg alle gegevens van de vertegenwoordiger uit jouw regio, zodat je hem/haar kunt contacteren. 

3. Hoe kan ik Unilever Food Solutions producten bestellen?

Je kan al onze producten terugvinden en online bestellen in de webshop. Uiteraard zijn de producten van Unilever Food Solutions ook verkrijgbaar bij de meeste foodservice grossiers en Cash & Carries.

4. Waar kan ik terecht als ik een klacht heb over een product?

Neem contact op met Unilever Food Solutions via e-mail UfsBe.Services@unilever.com of telefonisch op het nummer 0800 16 121. Beschrijf duidelijk de klacht en noteer de streepjescode en variëteitsaanduiding van het product, de houdbaarheidsdatum en code die op de verpakking vermeld staan. Je kan je klacht uiteraard ook overmaken aan je vertegenwoordiger. De medewerkers van onze Customer Service bezorgen je dan zo snel mogelijk een volledig antwoord.

5. Hoe kan ik aan productinformatie geraken?

Je kan alle informatie over onze producten vinden op onze website bij het onderdeel Webshop. Uiteraard kun je nog extra informatie, brochures en recepten aanvragen via e-mail UfsBe.Services@unilever.com of telefonisch op het nummer 0800 16 121.

6. Wat mag ik van Unilever Food Solutions op een beurs verwachten?

Het Chef Team van Unilever Food Solutions verzorgt op beurzen demonstraties en degustaties om alle mogelijkheden van de Unilever Food Solutions producten te laten zien. Zowel bij de chefs als bij de vertegenwoordigers kun je steeds terecht voor uitgebreid advies.

Geen antwoord op je vraag gevonden? Je kan Unilever Food Solutions bereiken via e-mail UfsBe.Services@unilever.com en telefonisch op het nummer 0800 16 121. Uiteraard is je vertegenwoordiger het visitekaartje voor al je vragen.

Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu