Menu
Punten

Login en gebruik meteen onze food cost calculator

Bereken makkelijk je foodcost
Sla de berekeningen van je recepten op en gebruik ze onderweg Bereken de kosten van dit recept

Ingrediënten

+

Bereidingswijze


Dit feestelijke varkensstoofpotje deelde slager-traiteur Ateljee 94 met ons. Hét succesrecept voor een winterse ragout die je klanten zullen smaken!

...

Bereiding

  1. Bereidingswijze

    • Bak de varkensblokjes aan in de phase plus.
    • Voeg halverwege de uien toe en laat ook mee kleuren.
    • Voeg alle resterende ingrediënten toe behalve de paprikareepjes.
    • Laat het geheel sudderen tot de varkensblokjes mooi zacht zijn, voeg dan de paprikareepjes toe en laat deze nog eens 15 min meekoken.
    • Laat indien gewenst nog een klein beetje dikken met Maizena Express Bindmiddel voor Witte Saus. 
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu