Menu
Punten

05:55

1. Keukenbeheer

Het belang van processen en procedures in de keuken, waarom inkoop, voorraadbeheer en voedselveiligheid zo belangrijk zijn voor het succes van een keuken en de rol die ze spelen bij het beheren van kosten en afval.

05:58

2. Efficiënt beheer van ingrediënten

Een doordacht menu ontwerpen, is een van de beste manieren om winst te maximaliseren. Maar de voordelen van een doordacht menu gaan verder dan alleen de winstmarges. Kom meer te weten over de voordelen van het efficiënt beheren van ingrediënten door deze video te bekijken.

05:47

3. Ingrediënten kostenefficiënt gebruiken

Als een menu eenmaal ontworpen is, zijn er nog meer dingen die kunnen worden gedaan om het beste uit elk ingrediënt te halen. Hoe minder afval een keuken produceert, hoe kostenefficiënter de keuken kan zijn! We laten je in deze video zien hoe je dit doet.

04:02

4. Het belang van het ontvangen en bewaren van voedsel

In deze video wordt het belang uitgelegd van de procedures die nodig zijn voor het ontvangen en bewaren van voedsel, het gebruik van richtlijnen voor voedselveiligheid om bederf te voorkomen en waarom we FIFO gebruiken.

02:39

5. Leveringen ontvangen

In deze video wordt uitgelegd hoe je leveranciers kunt beheren, hoe je de risico's van producten bij aflevering kunt bepalen en hoe je ervoor kunt zorgen dat ze voldoen aan de overeengekomen vereisten.

06:18

6. Bewaring, voedselveiligheid en FIFO

Leer hoe je voedsel op de juiste manier bewaart om besmetting en bederf te voorkomen. In deze video wordt de FIFO-methode uitgelegd om de meest verse producten achter de oude te plaatsen. Als je dit systeem niet volgt, gebruik je mogelijk verse producten die de dag zelf zijn aangekomen, terwijl je voorraad van gisteren, die nu bedorven is, over het hoofd ziet.

Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu