This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.
1. Wat is operationele efficiëntie
Operationele efficiëntie begint aan de basis. In deze video bespreken drie chef-koks het belang van regelmatige training voor junior leden van het team over hoe het keukenproductieschema werkt. Dit omvat leveringen, leveranciersinformatie en hoe je keukenafval kunt beheren.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.
2. Menu ontwikkelen
Is je menu aan vernieuwing toe? Het is belangrijk dat je menu boeiend en aantrekkelijk is, zonder zo groot te zijn dat je voedsel verspilt. In deze video leer je hoe je je menu kunt aanpassen, seizoensproducten kunt gebruiken en verspilling kunt beoordelen, zodat je een hogere brutowinst kunt realiseren in je keuken.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.
3. Lagere loonkosten
Chef-koks Ben Tish en Alex Hall delen hun tips over het inplannen van restaurantpersoneel, zodat je tijdens elke ploeg over de juiste vaardigheden beschikt. Ontdek ook waarom gesplitste ploegen nuttig kunnen zijn en hoe je problemen met personeel kunt oplossen door het menu te verkleinen.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.
4. Dark Kitchen
Nu er meer dan ooit vraag is naar aan huis geleverd eten, worden dark kitchens steeds populairder. In deze video delen chef-koks Ben Tish en Alex Hall tips over het handhaven van consistentie in dark kitchens, waaronder het beschikken over een regelmatig trainingsschema voor restaurants en het geven van de exacte specificaties die het personeel moet volgen.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.
5. Afvalbeheer
Om kosten te besparen en meer winst te maken, moet je je voorraad goed in de gaten houden. In deze video krijg je van drie chef-koks hun beste tips voor het beheer van keukenafval en de financiële voordelen die ze voor je restaurant kunnen hebben.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.
6. Winstanalyse met star/dog
Door de verkoop van verschillende gerechten te analyseren, kun je uitzoeken wat je klanten leuk vinden en de brutowinst van je keuken verhogen. Ook kun je bepalen welke gerechten de beste marges hebben in vergelijking met gerechten die niet zo winstgevend zijn. Bekijk deze video om meer te weten te komen over het star/dog-analysemodel en hoe je dit kunt gebruiken om je menu te verbeteren.