Je zaak vooruit helpen met tomaten in blik
Tijdens deze training legt chef Alex ons de verschillende manieren uit waarop tomatenproducten in blik echt kunnen helpen om je operationele efficiëntie te verbeteren, met tijdbesparende recepten en tips die je helpen de winstmarge te vergroten, zoals: hoe maak ik de beste tomatenpastasaus.
1. Inleiding
Chef Alex leert ons de voordelen kennen van tomaten in blik, hoe we de winst van ons restaurant ermee kunnen vergroten en wat de verschillen zijn tussen verse tomaten en tomaten in blik.
4. Gebakken gehaktballen
Op zoek naar inspiratie voor voorgerechten op je menu? Leer hoe je dit snelle recept voor gebakken gehaktballen maakt met een rijke tomatensaus en mozzarella.
5. Mascarponesaus
Chef Alex deelt met ons zijn recept voor een tomatenpastasaus met mascarpone voor restaurants. Leer hoe je deze smeuïge en romige saus maakt die perfect kan worden gecombineerd met tortellini.
6. Penne Arrabbiata
Een recept voor arrabbiatasaus kan worden gebruikt om vele soorten soep, pasta en stoofschotels te bereiden. Ontdek hoe eenvoudig het is om deze veelzijdige pikante saus te maken.
Word lid van UFS!
- Receptinspiratie en praktische tips van onze UFS Chefs
- Ontvang gratis samples van onze nieuwste producten
- Spaar via jouw aankopen op de webshop voor gratis cadeaus