Menu
Punten

Ontdek 4 recepten gecreëerd door je onze partner-sterrenchefs Yves Mattagne en Wout Bru. Zet de puntjes op de i van je eindejaarsmenu! 

We beginnen sterk met de gerechten van Wout Bru ...

“Deze  Knorr Professional Liquid Concentrate Kip geeft een fantastisch diepe smaak aan je bereidingen. Een must-cook!”

“Deze Knorr Professional Liquid Concentrate Kip geeft een fantastisch diepe smaak aan je bereidingen. Een must-cook!”

Wout Bru
"Le Grand Verre" restaurant

Haasflilet met Harlekijnsaus

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

03:52

Vol-au-vent met truffel

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

02:53

... En eindigen in stijl met de lekkernijen van Yves Mattagne !

"Knorr Professional Authentic Kalfsfond is een meesterlijke zet als basis voor gluten en lactosevrije gerechten."

"Knorr Professional Authentic Kalfsfond is een meesterlijke zet als basis voor gluten en lactosevrije gerechten."

Yves Mattagne
"La Villa Lorraine" restaurant

Dumpling met kreeft

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

03:24

Filet pur van kalfsfilet

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

02:56

Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu