Menu
Punten
Stap 1: Mix het basisgerecht

Stap 1: Mix het basisgerecht

  • Niet te lang, niet te kort (minimum 30 seconden).
  • Let erop dat de temperatuur van wat u mixt niet hoger is dan 39°C, anders binden de eiwitten zich en verandert de textuur.

Stap 2: Verrijk de textuur

Stap 2: Verrijk de textuur

  • Emulseer de mix met water, bouillon of een vetstof.
  • Voeg de juiste verhouding Knorr Bereiding voor Terrines, Soufflés en Gratins toe.

Stap 3: Laat langzaam garen

Stap 3: Laat langzaam garen

  • Zet uw bereiding al dan niet afgefilmd in een vorm in de stoomoven.
  • Laat langzaam garen op 80 à 90°C. De voordelen? Er vormt zich geen korst, de voedingswaarde blijft beter bewaard en de stolling is gelijkmatig en glad.

Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu