Menu
Punten

Wie millenials wil aantrekken moet zich verdiepen in de food trends die ze bij een restaurant verwachten terug te vinden.

00:30

18 originele sausrecepten

18 originele sausrecepten

Eén basis - oneindig veel mogelijkheden. Hellmann’s REAL mayonaise is de ideale basis voor al je sauzen. Breng op smaak met verse kruiden en specerijen en geef iedere saus je eigen signatuur.

Download receptbrochure
  1. Keep it fresh. Kies waar mogelijk voor duurzame en lokale ingrediënten. Vooral als het om vlees en groente gaat.
  2. Verrassende sides. Denk eens door. Als het op bijgerechten aankomt is er meer dan frites alleen. Kijk bijvoorbeeld eens naar bijgerechten op basis van groente voor de consumenten die zich minder schuldig willen voelen over het eten van een burger. Biedt in elk geval één bijzonder bijgerecht dat je niet overal treft. Dat kunnen frietjes zijn van zoete aardappel of iets speciaals als gefrituurde avocadopartjes.
  3. Geef je klassiekers een twist. Gasten zoeken nog steeds naar de klassiekers als het gaat om burgers, maar het is wel mogelijk daar een nieuwe draai aan te geven. Zo gaf chef Eddie uit New York zijn eenvoudige wings een verfijnde twist door er een unieke roux buffalo saus bij te serveren. Als het op burgers aankomt loont het de moeite een eigen touch toe te voegen met een interessante topping of een experimentele saus.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu