Menu
Punten

Tijdens de zomer genieten ook veel ondernemers van een welverdiende break. Om na de zomer goed uit de startblokken te schieten is het slim een plan te maken. Want dit is hét moment je gasten weer aan jouw zaak te binden. Zet erkende hardlopers prominent op de kaart om de loop er weer in te krijgen. En adverteer met back to work of back to school aanbiedingen met een mooie korting. Zo deel je je positieve energie met de gasten na het altijd te korte zomerverlof.

Opstarten is altijd lastig. Hoe zorg je dat je er meteen weer staat?

1.      Geen experimenten. Val even terug op de recepten en inkoop die geen verrassingen voor je kent. Zodra je de basis weer onder de knie hebt, kun je gaan sleutelen en experimenteren: verras je gasten bijvoorbeeld met nieuwe sandwichrecepturen van de Hellmann’s Sandwich Club

Broodjes

2.      Bel een rondje leveranciers en zorg ervoor dat je bij hun weer top of mind wordt. Dan zorgen zij dat jouw vaste brood wekelijks op voorraad is en weten ze dat je van plan bent bepaalde producten op de kaart te zetten, waar ze in hun assortiment en inkoop even rekening mee moeten houden.

3.      Wees te gast in je eigen zaak. Na een pauze is de bedrijfsblindheid vaak even verdwenen. Je ziet opeens waar achterstallig onderhoud zit of dat de routing eigenlijk net even slimmer kan als je even uit de operatie bent gestapt. Maak gebruik van het moment en maak direct een plan rondom de zaken die je opvallen. Daar heb je weer een heel jaar plezier van.

Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu