Streetfood
Trends from the street, straight to your plate
Foodtrucks en streetfoodfestivals zijn in opkomst! In deze editie van Trends op het Bord, ontdek authentieke en verrassende gerechten die uw hamburgers en spiesjes omtoveren tot sensorische feestmaaltijden.
Wat u zult vinden:
- Exotische recepten die uw culinaire horizon verbreden.
- Innovatieve technieken om uw bereidingen te verbeteren.
- Presentatietips om uw gasten te imponeren.
Waarom kiezen voor streetfood?
- Populaire trend: Klanten zoeken naar unieke en betaalbare ervaringen.
- Flexibiliteit: Perfect voor menu’s ter plaatse of om mee te nemen.
- Creativiteit: Herontdek uw klassiekers en verleid een gevarieerd publiek.
Stap in de wereld van streetfood en bied uw klanten onvergetelijke momenten. Klaar om de uitdaging aan te gaan?
Recepten
-
Bao bun met gebakken zalm en kruidenslaatje -
Thaïse zalmburger -
Koreaanse skewer, spicy dip & smoky dip en gemarineerde Chinese kool -
Skewer met Ras el hanout, aubergine, vinaigrette en een yoghurtdip -
-
Vegetarische Skewer met een yoghurtdip en een friszure venkelsalade -
Indische skewer met ketjap / Mangochutney / Frisse komkommersalade -
Mexicaanse maïsskewer met pikante groentenmix -
USA Skewer met scampi met een romige dip en geroosterde paprikareepjes -
Smoky beef burger -
Pulled mushroom burger -
-
Brochettes van longhaas met tomatenmarinade
Word lid van UFS!
- Receptinspiratie en praktische tips van onze UFS Chefs
- Ontvang gratis samples van onze nieuwste producten
- Spaar via jouw aankopen op de webshop voor gratis cadeaus
Heb je al een account?
Log hier in