Menu

Ik werk in…

Ga verder

De inhoud van de site wordt gewijzigd op basis van je type bedrijf 

Gecreëerd door chefs voor chefs

 

Voor chef-koks door chef-koks

Unilever Food Solutions helpt chefs met het bereiden van smakelijke, voedzame maaltijden. We maken producten die belangrijke tijdwinst opleveren in de keuken, zonder in te boeten aan smaak of geur.

Ons wereldwijde netwerk van chef-koks en voedingsdeskundigen helpt bij het vinden van nieuwe inspiratie, het ontwikkelen van kwaliteitsproducten, het creëren van inspirerende, trendy recepten en het geven van training en ondersteuning. 

We zijn al sinds 1880 actief in de voedingssector, en dit met sommige van 's werelds bekendste merken: Knorr, Hellmann’s, Lipton en nog vele andere. We werken nauw samen met grote en kleine bedrijven, van zelfstandige restaurants tot hotelketens en cateringbedrijven, in 74 landen. Zo verzekeren we u dat ons verkoopteam uitgerust is met alle kennis die zij nodig hebben om oplossingen aan te reiken.

00:37

 

Contacteer ons

Ons team staat steeds klaar om te helpen, dus aarzel niet om contact op te nemen. 

Telefoon: 0800 16 121 
E-mail: UfsBe.Services@unilever.com 
UfsBe.Services@unilever.comOf stuur ons een privébericht op Facebook. 

Bekijk de lijst van veelgestelde vragen over de webshop en Cook & Save hier.

Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact op via het contactformulier. 

 

Volg ons team van chefs en food professionals! 
 


Wij zijn hier om u te inspireren. Voor meer trendy ingrediënten, de nieuwste kooktechnieken,  een vleugje humor en culinaire evenementen; volg ons nu. 


 

Inspiratie voor chefs

De vraag naar vegetarische gerechten, glutenvrije opties en plantaardige ingrediënten laten zien hoe trends en verwachtingen van klanten steeds veranderen - we weten dat het een voortdurende strijd kan zijn om bij te blijven. 

UFS gebruikt deze kennis om je op de hoogte te houden van de veranderingen in smaak bij het publiek. Samen met ons team hoogopgeleide chef-koks en voedingsdeskundigen helpen we onze klanten om het juiste evenwicht te vinden tussen smakelijke en voedzame maaltijden die steeds voldoen aan dezelfde hoge normen. 


 

Ontvang een welkomstcadeau bij je eerste bestelling! Creëer een account op de UFS webshop en start met winkelen. 

De UFS webshop is een vertrouwde bestelomgeving voor vele chefkoks wereldwijd. Log in en start met sparen om cadeaus aan je winkelmand toe te voegen. Koken met je favoriete ingrediënten = verwen jezelf met cadeaus!

Blijf op de hoogte van de nieuwste trends, ontvang tips & tricks en raadpleeg snel en makkelijk de lekkerste recepten

 

Wij ontwikkelen voortdurend nieuwe manieren die chefs helpen kleine veranderingen in hun keuken aan te brengen, die een groot verschil maken
  

Waarom bestellen bij UFS.be? 

Unilever Food Solutions is een van de grootste leveranciers in foodservices wereldwijd. Samen met onze chefs ontwikkelen we producten die kwaliteit leveren in de keuken.