Ingrediënten
Rodebietensalade met linzen, verse vijgen en geitenkaas
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Groenten
Dressing
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/dressings,-vinaigrettes-en-saladeverrijkers/Hellmann's_Dressing_Honing_Mosterd_1L_400x400px.png)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/kruiden---specerijen/Knorr Primerba Gefruite Ui met Spek 340.jpg)
Opmaak
Ingrediënt naam
Groenten
-
rode bieten in blokjes 1.5 kg
-
groene linzen, gekookt 300.0 g
-
jonge spinazie 400.0 g
-
verse vijgen, in kwartjes 500.0 g
Dressing
Opmaak
-
studentenhaver 400.0 g
-
geitenkaas 400.0 g