Ik werk in…

Ga verder

De inhoud van de site wordt gewijzigd op basis van je type bedrijf 

Deze nieuwe technieken maken van elke barbecue een unieke ervaring. Ze zorgen voor nieuwe smaaksensaties die elke gast zal weten te waarderen.

Smoken is het nieuwe grillen

Smoken is het nieuwe grillen

Deze eeuwenoude techniek is weer helemaal terug.

Roken kan je perfect op de barbecue en het is dé trend van het moment. Wat dacht je van een verfijnd stukje gerookte eendenborst, of een heerlijk stukje zelfgerookte zalm?

Vlees noch vis

Vlees noch vis

Vegetarisch barbecueën, het lijkt een contradictie.

Vroeger moest je je als vegetariër beperken tot wat schijfjes komkommer, een hoopje geraspte wortel en als je geluk had een paar gegrilde groenten op een spies. Wij hebben een paar verrassende suggesties die zelfs de grootste vleeseters zullen verleiden!

Pik je graantje mee

Pik je graantje mee

De nieuwste trends op gebied van glutenvrije en/of gezonde bijgerechten?

Freekeh, fonio, baby quinoa, orzo, … het zijn maar een paar heerlijke suggesties voor een geslaagde barbecue. Ze zijn niet alleen ontzettend voedzaam maar ook nog eens visueel aantrekkelijk én lekker.