Thema's & feestdagen
Kerst & Eindejaar: Samen vieren
Op deze feestelijke pagina vind je inspiratie om je menu voor de kerst en nieuwjaarsperiode extra bijzonder te maken. Feestelijke soepen, klassieke wildgerechten en gezonde en lichte visgerechten. Gratins en kroketjes. En voor mensen die moeite hebben met kauwen en slikken: fingerfood met veel présence en smaak. Samen maken we er onvergetelijke feestdagen van.
Kerst- & Eindejaarsrecepten
-
Romige champignonsoep met kip -
Feestelijke kreeftenbisque met zeevruchten en kreeftenschuim -
Witloofsoep met mousse van grijze garnalen en bieslook -
Tompouce van zalm, forel en knolselder met appelgelei -
Vol-au-vent met fazantfilet en boschampignons -
Wild met pastinaak-wortelpuree -
Gebraad van hert met vlierbessensaus en een gratin van aardappelen en knolselderij -
Quiche van savooikool met gerookt spek en abdijkaas -
Gekarameliseerd witloof met tijm en honing -
Spruitjes met oesterzwammen -
Soep van vergeten groenten -
Krokant gebakken parelhoen / Duchambaissaus / Geconfijt witloof / Bouchon aardappelen -
Ananas met kruiden en een guacamole-kaascrème -
Scampi’s met look, kerstomaten en fusilli

Receptinspiratie voor Eindejaar
In deze eindejaarsbrochure vind je inspiratie om je menu voor de kerst en nieuwjaarsperiode extra bijzonder te maken. Feestelijke soepen, klassieke wildgerechten en gezonde en lichte visgerechten. En voor mensen die moeite hebben met kauwen en slikken: fingerfood met veel présence en smaak.
Word lid van UFS!
- Receptinspiratie en praktische tips van onze UFS Chefs
- Ontvang gratis samples van onze nieuwste producten
- Spaar via jouw aankopen op de webshop voor gratis cadeaus
Heb je al een account?
Log hier in