Menu
Punten

Meer dan 100 jaar nadat Richard Hellmann zijn Deli opende in New York, gebruiken we nog steeds "Blue Ribbon Quality" ingrediënten om het beste in onze mayo, sauzen en dressings naar boven te halen. We betrekken onze ingrediënten uit duurzame bronnen omdat we weten dat we producten moeten maken die niet alleen goed smaken, maar ook goed zijn voor onze klanten en onze planeet.

Duurzaam Geproduceerde Oliën

We zetten ons volledig in om heerlijke producten te maken met ingrediënten van hoge kwaliteit en we zijn er trots op dat we onze oliën betrekken uit duurzame bron. 

Onze inkoop van duurzame olie is gebaseerd op een zelfbeoordelingsaanpak (volgens onze Sustainable Agriculture Code (SAC) en Regenerative Agriculture Principles) en op een massabalans aanvoerketen.

Massabalans stelt Unilever in staat om alle ruwe olie in te kopen uit duurzame bronnen, maar tijdens de raffinage kan deze worden gemengd met olie uit conventionele bronnen.

Deze benadering stimuleert de industrie om over te stappen op duurzame landbouwpraktijken zonder de extra complexiteit die gepaard gaat met het scheiden van kleinere hoeveelheden materiaal. En wat nog belangrijker is, het helpt om de schaalvoordelen op te bouwen die nodig zijn voor algemene invoering.

Scharreleieren

Het welzijn van boerderijdieren is al vele jaren een van Unilevers kernindicatoren voor duurzame landbouw. Onze toezeggingen op het gebied van dierenwelzijn zijn gebaseerd op het principe dat boerderijdieren wezens met gevoel zijn (d.w.z. dat ze het vermogen hebben om positieve en negatieve emoties te ervaren, zoals plezier, vreugde, pijn en verdriet). Bij Hellmann's geven we om het welzijn van de kippen. Daarom zijn de eieren die worden gebruikt voor de meeste Hellmann's mayonaise afkomstig van kippen met vrije uitloop, wat betekent dat de kippen toegang hebben tot een grote buitenruimte.

Ter bescherming van de leghennen tijdens het vogelgriepseizoen kunnen eieren tijdelijk afkomstig zijn van scharrelsystemen vanwege de officiële verplichting om kippen binnen te houden.

Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu