Menu
Punten

“Laat je inspireren door de beste chefs en de beste menu’s.” - Chef Jimmy’s, La Cage, Montreal

Als een restaurant niet voortdurend in beweging is, veroudert het concept tegenwoordig al snel. Daarom is het slim het menu zo fris en afwisselend mogelijk te houden. Verrassing en verandering zorgen ervoor dat gasten altijd weer iets hebben om voor terug te komen.

Het is interessant om het menu af te wisselen. Wij proberen het elke 6 maanden te wijzigen. Daarnaast hebben we altijd een burger van de maand, waardoor er altijd verandering is en er weer iets nieuws is om uit te proberen.

- Chef Rodrigo, Camera Luz Burger, Sao Paulo

Wees uniek

00:37

“Zoveel mensen, zoveel wensen.”

“Zoveel mensen, zoveel wensen.”

Bied je gasten volop keuze. Laat ze hun eigen burger samenstellen door ze een selectie te bieden aan bijgerechten, toppings en sauzen. Zo stellen ze zelf hun ideale maaltijd samen. En waarom niet werken met een tweewekelijkse special, maandelijkse special of seizoensspecial? Dan hebben ze iets om naar uit te kijken en keer op keer voor terug te keren. Het zijn de kleine extra’s die zorgen voor net dat beetje extra omzet. Als je inspiratie nodig hebt, kijk dan eens naar onze unieke burger recepten.

“Blije gasten, betere omzet”

“Blije gasten, betere omzet”

Er zijn eenvoudige manieren om je menu winstgevend te maken. Van maandelijkse specials tot het rekening houden met dieetwensen en allergieën of een uitgebalanceerde prijsstelling. Deze trucjes maken je aanbod aantrekkelijk voor iedereen die binnenstapt.

Wees uniek

00:31

Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu