Menu
Punten

Wil jij aan de slag met vegan vleesvervangers? En ben je nog steeds op zoek naar het geheime recept voor de perfecte smaak en textuur voor jouw vegetarisch of vegan menu? Ontdek hier hoe je de geweldige producten van The Vegetarian Butcher™ perfect kunt bereiden, kruiden en bewaren.

Chef met gerecht in keuken

Makkelijk bereiden en moeiteloos bewaren

Wat maakt deze NoMeatballs zo bijzonder?

✓ Allereerst zijn ze ontzettend makkelijk te bewaren en te bereiden, waardoor jullie kostbare tijd en ruimte besparen in de keuken. Maar dat is nog niet alles!

✓ Deze NoMeatballs zijn ook buitengewoon smaakvol. De perfecte balans van kruiden en ingrediënten zorgt voor een onweerstaanbare smaak waar jullie gasten dol op zullen zijn. 

Ontdek hier alle technieken in één handig overzicht!

Zomerse frisse salade met marrokaanse invloeden met NoMeatballs

Ontdek onze heerlijke & zomerse recepten met The Vegetarian Butcher™ NoMeatballs!

Ga nu aan de slag met onze heerlijke & zomerse recepten en ontdek hoe de The Vegetarian Butcher™ NoMeatballs een plaats in je keuken en je aanbod kunnen veroveren. Je kunt ze gebruiken in verschillende gerechten, zoals pasta's, wraps, salades en zelfs als fingerfood. De perfecte gerechten voor jouw menukaart tijdens de zomermaanden. De mogelijkheden zijn eindeloos en je kunt je culinaire creativiteit de vrije loop laten.

Productfoto NoMeatballs

Maar er is meer… 

Steeds meer gasten kiezen voor vegetarische gerechten. Maak je klaar om je gasten te verrassen en te verwennen met onze overheerlijke NoMeatballs, de ultieme keuze voor een smaakvol vegetarisch gerecht. Met deze NoMeatballs speel je niet alleen in op de groeiende vraag naar vegetarische opties, maar toon je tevens je eigen creativiteit en innovatie. Laat je gasten versteld staan en kies voor vegetarische opties die je gasten minstens even lekker vinden!

Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu