Menu
Punten

Login en gebruik meteen onze food cost calculator

Bereken makkelijk je foodcost
Sla de berekeningen van je recepten op en gebruik ze onderweg Bereken de kosten van dit recept

Ingrediënten

+

Bereiding

  • quinoa gekookt 1.0 kg
  • ongekookte linzen 500.0 g
  • komkommer 500.0 g
  • radijzen 300.0 g
  • rode paprika 200.0 g
  • platte peterselie 40.0 g

Vegetarische balletjes

Opmaak


Deze vegetarische maaltijdsalade valt bij iedereen in de smaak. De gelakte NoMeatballs met Thaise groene curry zorgen voor een pittige toets.

...

Bereiding

  1. Bereiding

    • Ontdooi de voorgekookte quinoa.
    • Kook de linzen zoals aangegeven op de verpakking en koel deze snel terug.
    • Snij de komkommer, radijze, en de rode paprika in fijne brunoise.
    • Ciseleer platte peterselie.
  2. Vegetarische balletjes

    • Ontdooi de TVB NoMeatballs.
    • Meng de Hellmann’s Vinaigrette Sesam Soya met de thaise groene curry pasta.
    • Snij de TVB NoMeatballs in 2.
    • Bak de halve TVB NoMeatballs en lak deze met de bekomen vinaigrette.
    • Koel deze snel terug.
  3. Opmaak

    • Meng de quinoa met de fijngesneden komkommer, radijs, rode paprika en de geciseleerde platte peterselie.
    • Voeg de edamame toe.
    • Breng de salade op smaak met de Knorr Professional Geconcentreerde Groenten Bouillon en de Hellmann’s Sjalot Rode Ui Vinaigrette.
    • Meng de salade en verdeel deze over de borden.
    • Verdeel de gelakte TVB NoMeatballs over de salade en werk het geheel af met wat fijngesneden pijpajuin of wat bieslook.
    TIP: Vervang de TVB NoMeatballs door de TVB NoChicken Chunks met plantaardige kipstukjes.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu