Pittige TVB NOMeatballs met kleurrijke linzensalade
Deze vegetarische maaltijdsalade valt bij iedereen in de smaak. De gelakte NoMeatballs met Thaise groene curry zorgen voor een pittige toets.

Ingrediënten
Pittige TVB NOMeatballs met kleurrijke linzensalade
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereiding
Vegetarische balletjes


Opmaak


Ingrediënt naam
Bereiding
-
quinoa gekookt 1.0 kg
-
ongekookte linzen 500.0 g
-
komkommer 500.0 g
-
radijzen 300.0 g
-
rode paprika 200.0 g
-
platte peterselie 40.0 g
Vegetarische balletjes
-
thaïse groene curry pasta 20.0 g
Opmaak
-
edamame 300.0 g
-
bieslook
Bereiding
-
Bereiding
- Ontdooi de voorgekookte quinoa.
- Kook de linzen zoals aangegeven op de verpakking en koel deze snel terug.
- Snij de komkommer, radijze, en de rode paprika in fijne brunoise.
- Ciseleer platte peterselie.
-
Vegetarische balletjes
- Ontdooi de TVB NoMeatballs.
- Meng de Hellmann’s Vinaigrette Sesam Soya met de thaise groene curry pasta.
- Snij de TVB NoMeatballs in 2.
- Bak de halve TVB NoMeatballs en lak deze met de bekomen vinaigrette.
- Koel deze snel terug.
-
Opmaak
- Meng de quinoa met de fijngesneden komkommer, radijs, rode paprika en de geciseleerde platte peterselie.
- Voeg de edamame toe.
- Breng de salade op smaak met de Knorr Professional Geconcentreerde Groenten Bouillon en de Hellmann’s Sjalot Rode Ui Vinaigrette.
- Meng de salade en verdeel deze over de borden.
- Verdeel de gelakte TVB NoMeatballs over de salade en werk het geheel af met wat fijngesneden pijpajuin of wat bieslook.
TIP: Vervang de TVB NoMeatballs door de TVB NoChicken Chunks met plantaardige kipstukjes.