Menu
Punten

Login en gebruik meteen onze food cost calculator

Bereken makkelijk je foodcost
Sla de berekeningen van je recepten op en gebruik ze onderweg Bereken de kosten van dit recept

Ingrediënten

+

Bereiding hutsepot


...

Bereiding

  1. Bereiding hutsepot

    • Verhit de Phase with Butter Flavour en stoof er de grofgesneden aardappel , de wortel, de knolselder, de ajuin, de prei, de rapen, de savooikool en de spruiten in aan.
    • Voeg de Knorr Primerba Tijm toe en laat meestoven.
    • Voeg het water en de Knorr Professional Geconcentreerde Bouillon Groenten toe en laat opkoken.
    • Leg de groenten in een ovenschaal.
    • Verhit de Phase Plus en kleur er de doormidden gesneden varkens wangen en de spekreepjes in aan.
    • Leg deze op de groenten.
    • Gaar het geheel onder deksel in een voorverwarmde oven van 160°C gedurende 1 uur.
    • Gaar daarna nog een half uur zonder deksel.
    • Serveer met de gebakken chipolata’s
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu