Ik werk in…

Ga verder

De inhoud van de site wordt gewijzigd op basis van je type bedrijf 

+

Bereiding hutsepot

  • aardappelen 400 g
  • wortel 400 g
  • knolselder 200 g
  • Ui 200 g
  • prei 235 g
  • rapen 200 g
  • savooikool 235 g
  • spruiten 200 g
  • water 1 l
  • varkenswangen 1 kg
  • Ongezouten spek, in fijne reepjes 600 g
  • chipolata 10 st
  1. Bereiding hutsepot

    • Verhit de Phase with Butter Flavour en stoof er de grofgesneden aardappel , de wortel, de knolselder, de ajuin, de prei, de rapen, de savooikool en de spruiten in aan.
    • Voeg de Knorr Primerba Tijm toe en laat meestoven.
    • Voeg het water en de Knorr Professional Geconcentreerde Bouillon Groenten toe en laat opkoken.
    • Leg de groenten in een ovenschaal.
    • Verhit de Phase Plus en kleur er de doormidden gesneden varkens wangen en de spekreepjes in aan.
    • Leg deze op de groenten.
    • Gaar het geheel onder deksel in een voorverwarmde oven van 160°C gedurende 1 uur.
    • Gaar daarna nog een half uur zonder deksel.
    • Serveer met de gebakken chipolata’s