Menu
Punten

Met de vernieuwde website win je tijd in jouw keuken! We hebben tal van nieuwe functies toegevoegd die het voor jou als Chef gemakkelijker maken om te bestellen, recepten te bekijken, een antwoord op je vragen te krijgen, en nog veel meer. Wat verandert er voor jou als chef? En wat zijn de voordelen? Maak een account aan op ufs.com en ontdek hoe je de nieuwe functies in jouw voordeel kunt gebruiken! 

Download de UFS App

Wil je de website van Unilever Food Solutions altijd snel bij de hand hebben? Danzij onze app op je smartphone of tablet zijn inspiratie, recepten en productinfo slechts één klik verwijderd!

Bestel via scanning

Dankzij ons nieuwe bestelproces via scanning kan je veel sneller én makkelijker online producten bestellen. Scan de barcode van de producten die je wilt bijbestellen, voeg ze toe aan je winkelmandje en bestel.  

Registreer of login via Facebook

Wil je snel en makkelijk inloggen zonder steeds je wachtwoord te moeten onthouden? Vanaf nu kan je registreren en inloggen via je Facebook-account! Je hoeft slechts eenmaal de connectie te maken, en daarna log je met één klik in.

Cook & Save Spaarprogramma

Bestel je producten via onze webshop en krijg 1 punt voor iedere euro. Met Cook & Save kun je simpel en snel sparen voor leuke cadeaus. Nog geen lid? Dan ontvang je 250 punten als welkomstcadeau!

Extra punten met Wheel of Fortune

Omdat we onze trouwste klanten willen belonen voor hun deelname in ons spaarprogramma Cook & Save, geven we je nu de kans om elke dag extra punten te verzamelen. Kom dagelijks terug voor jouw draai aan het rad en win extra punten!

Je favoriete producten bewaren

Snel en makkelijk opnieuw bestellen? Bewaar je favoriete producten in een lijst om een persoonlijke en gebruiksvriendelijke bestellijst te maken. Bestel ze in een paar klikken dankzij deze nieuwe functie!

GRATIS Training voor Chefs

UFS Academy is ons platform met culinaire trainingen voor en door chefs. Leer over diverse kooktechnieken en wereldse keukens met video's over voedselveiligheid, cost efficiency, food fotografie, en veel meer!

Promoties

We hebben regelmatig aantrekkelijke en voordelige promoties in onze webshop. Denk aan cadeau’s bij aankopen in de webshop of het sparen van dubbele Cook & Save punten op geselecteerde producten. 

24/7 ondersteuning

We vinden het belangrijk dat we een snel antwoord kunnen bieden op je vragen. Daarvoor hebben we Emma (onze chatbot) die 24u/24u en 7d/7d je vragen kan beantwoorden en onze klantendienst die steeds tot je beschikking staat.

Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu