Menu
Punten

Ingrediënten

+

Bereiding

  • aardappelen, schijfjes 571.0 g
  • karnemelk 1.0 l
  • knoflookteentjes 2.0 st
  • takje verse tijm 1.0 st
  • lengfilet 4.0 st
  • zout
  • peper
  • boter 100.0 g
  • kervel 1.0 bs
  • fijngesneden bieslook 1.0 bs
  • citroen 0.5 st
  • 00-bloem
  • eiwit
  • broodkruim

...

Bereiding

  1. Bereiding

    Kook de aardappelen gaar, giet af en droog op het vuur.
    Kook de melk op met knoflook en tijm, voeg de gekuiste lengfilets toe, laat 10 minuten van het vuur af garen.
    Doe de aardappelen en de vis met acht deciliter van het viskookvocht in de thermoblender.
    Kruid met zout en peper. Voeg de boter, het sap en de zest van de citroen toe.
    Mix de massa glad.
    Voeg de fijngesneden groene kruiden toe, vul in vormen, zet twee uur in de diepvries.
    Losde vormen en paneer.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu