Périgourdinesaus of truffelroomsaus
De Périgord of de Dordogne is de streek van de schapenkazen, de zwarte truffels en de foie gras. In die regio ontstond de inspiratie voor deze fantastische truffelroomsaus of périgourdinesaus. Deze truffelroomsaus past heel mooi bij kalfsvlees, zoals medaillons of zwezeriken.
.jpg)
Ingrediënten
Périgourdinesaus of truffelroomsaus
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereidingswijze



Ingrediënt naam
Bereidingswijze
-
room 350.0 ml
-
witte porto 100.0 ml
-
truffelpasta 15.0 g
Bereiding
-
Bereidingswijze
- Meng de Knorr Professional Demi-Glace Vloeibaar samen met de Knorr Professional Gebonden Kalfsjus, de room en de witte porto.
- Breng het geheel aan de kook en voeg de Knorr Maizena Express Blanke Sausbinder al roerend toe en laat gedurende 5 minuten zachtjes koken.
- Werk af met de truffelpasta.