Ingrediënten
Portugese salade van zoete aardappel met puntpaprika en yoghurtdressing
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereiding
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/kruiden---specerijen/Knorr Primerba Tijm.jpg)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/dressings,-vinaigrettes-en-saladeverrijkers/Hellmann's Yoghurt 1L.jpg)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/kruiden---specerijen/Knorr Primerba Gefruite Ui met Spek 340.jpg)
Ingrediënt naam
Bereiding
-
zoete aardappelen in blokjes 1.0 kg
-
Paprika, gele, in blokjes gesneden 400.0 g
-
pecannoten 75.0 g
-
Dadels in stukjes gesneden 100.0 g
-
Venkel fijngesneden 250.0 g
-
waterkers 50.0 g
-
peper van de molen