Menu
Punten

Geef je verkoop een boost! Profiteer van één gratis Facebook Advertentie per jaar om je Paasmenu of BBQ-aanbiedingen te promoten! Ontdek de magie van een Facebook Advertentie en bereik tot 20.000 (nieuwe) klanten!

Vraag jouw advertentie aan

Hoe het in zijn werk gaat: 

  1. Vul je gegevens in
  2. Wij creëren jouw advertentie
  3. Voordat de advertentie van start gaat, sturen we jouw een voorstel en zodra jij je goedkeuring geeft, plaatsen wij de advertentie online 
  4. Na afloop van de advertentie sturen wij jou de resultaten 


De velden gemarkeerd met een "*" zijn verplicht. 

 

Vraag 1:

Is dit jouw eerste Facebook-advertentie bij ons?  

Kies uit volgende opties

Antwoord:

 

Vraag 2:

Welke actie wil je promoten? 

Bijvoorbeeld: een feestmenu, promoties, een nieuwe website, jouw takeaway service, jouw openingsuren, ... 

Antwoord:

 

Vraag 3:

Plaats hieronder de link naar jouw website of de online pagina die je wilt promoten. De advertentie zal doorverwijzen naar deze link. 

Antwoord:

 

Vraag 4:

Plaats hieronder de link naar de Facebook pagina van jouw zaak. We zullen jouw Facebook pagina in de advertentie vermelden. 

Antwoord:

 

Vraag 5:

Wat is de gewenste begin- en einddatum voor jouw advertentie? 

Wij raden een duurtijd van max. 2 weken aan voor het beste resultaat. Weet dat bij het kiezen van je startdatum ons team minstens 1 week nodig heeft om jouw advertentie op te stellen

Antwoord:

 

Vraag 6:

Voeg hieronder de foto (of meerdere) in die je wenst te gebruiken voor de advertentie (liggend formaat, goede kwaliteit, weinig of geen tekst,...).

Deze vraag is niet verplicht om het formulier in te dienen. Als je geen afbeelding(en) bij de hand hebt, gebruiken wij een afbeelding afkomstig van jouw website of Facebookpagina. We raden je aan om ons zelf een afbeelding te bezorgen.

Antwoord:

Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu