Menu
Punten

Knorr Professional is er exclusief voor de foodservice. Wij zetten ons in voor een authentieke, veelzijdige en duurzame manier van koken, waarbij je tijd wint in jouw keuken. De producten van Knorr Professional zijn gemaakt volgens de beste recepturen, met de mooiste producten en dat altijd met een constante kwaliteit. 

Deze revolutie begint met het assortiment soepen.

01:27

Waar Knorr Professional voor staat

Alle producten worden voor en door chefs ontwikkeld. Aan de recepturen worden geen concessies gedaan in smaak en kwaliteit. Belangrijker vinden wij nog dat jij als chef je eigen draai kan geven aan gerechten. Daarom zijn alle soepen klaar om direct te serveren of kun je ervoor kiezen om je eigen creatieve draai eraan te geven.

Wat verandert er?

De vernieuwing van Knorr naar Knorr Professional begint bij het soepassortiment. Door alle smaken onder de loep te nemen en waar nodig te verbeteren, sluiten we beter aan op de smaak en wensen van jouw gast. Door een duidelijkere indeling van het assortiment is het makkelijker om de juiste soep te kiezen. Hierbij kan je rekenen op constante smaak en kwaliteit. Lees hier wat er is verbeterd per soep!

Knorr wordt Knorr Professional en dat brengt natuurlijk vragen met zich mee. Lees hier wat er per soep verbeterd!

Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu