Menu
Punten

Soepen zijn populair. Bijna iedereen houdt ervan, je kunt lekker meebewegen met het seizoen en ze zijn snel en makkelijk te bereiden. Maar er zijn nog meer redenen om soep op de kaart te zetten. We zetten ze voor je op een rijtje.  
 
Waste-verwerker nummer 1

Waste-verwerker nummer 1

Jaarlijks verspillen we per persoon zo’n 41 kilo voedsel, waarvan 14% groenten. Soep is een perfecte manier om de restjes te verwerken die je anders had weggegooid, maar ook ideaal om producten te gebruiken die niet (meer) voldoen aan het schoonheidsideaal. Denk aan overrijpe tomaten of paprika’s met een plekje: zij vinden hun plekje in een smaakvolle soep. 

Volgeladen met groenten

Volgeladen met groenten

Voldoende groenten eten: het is voor velen best een uitdaging. Soep is de ideale manier om lekker veel groenten te eten. Soep bereid met 600 gram groenten per liter water levert per kom à 250 ml ongeveer 150 gram groenten op. Zo geef je je gasten makkelijk een duwtje in de goede richting.Tip: Gebruik Knorr Professional soep als smaakvolle basis en voeg hier extra verse groenten aan toe. 

Een goed verhaal

Een goed verhaal

Gasten zijn op zoek naar een eetervaring die ze verrijkt. Ze zijn benieuwd naar de herkomst van producten of smaken. Werk je bijvoorbeeld met producten van lokale leveranciers voor de toppings van de soep, communiceer dan hun verhaal aan je gast. Ook is het leuk om aan tafel, of op de menukaart te vertellen over de bijzondere herkomst of de traditie achter een recept van een soep.

Variëren en personaliseren

Variëren en personaliseren

Met soepen is het makkelijk om te variëren en daardoor snel te wisselen in aanbod. Je kunt inspelen op het seizoen (aspergesoep of pompoensoep), soepen maken met wereldse smaken (Thai Red Curry) of juist publiekslievelingen serveren (Tomatensoep). Soepen zijn makkelijk in de bereiding en daardoor snel aan te passen.

Ook is het eenvoudig om te reageren op specifieke wensen. Als je de basisvariant vegetarisch houdt en vlees of vis als extra smaakmaker aanbiedt, kom je tegemoet aan de verschillende voorkeuren van je gast.

Meer omzet

Meer omzet

Soep is een voordelig gerecht, waar je met een paar makkelijke toevoegingen een high-end menu-optie van kunt maken. Alleen maar voordelen voor je omzet.

Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu