Bospaddenstoelensoep met gefruite ui en dragonroom
Deze champignonsoep is een feestelijke najaarsklassieker, en snel bereid in grote hoeveelheden. Verwarm je gasten met deze smeuïge bospaddenstoelensoep met een krokante topping van gebakken uitjes en een scheutje dragonroom voor een peperachtige smaak.

Ingrediënten
Bospaddenstoelensoep met gefruite ui en dragonroom
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereidingswijze


Ingrediënt naam
Bereidingswijze
-
water 2.0 l
-
room 200.0 ml
-
aangefruite ajuin (lichtbruin) 100.0 g
-
kervel 42.0 g
Bereiding
-
Bereidingswijze
- Bereid de Knorr Bospaddenstoel Crèmesoep volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Vermeng de kookroom met de Knorr Primerba Dragon en doe in een knijpflesje.
- Bij het serveren van de soep afwerken met wat kervel, gefruite ui en dragonroom.