Menu
Punten

Ingrediënten

+

Bereiding


Ontdek dit heerlijke recept voor maccheroni-pastasoep met kikkererwten, tomaat, spinazie en Parmezaanse kaas. Perfect comfortfood: snel klaar en boordevol smaak!

...

Bereiding

  1. Bereiding

    • Kook de Knorr Professional Maccheroni al dente volgens de instructies, giet af en zet opzij.
    • Verhit wat olijfolie in een grote pan op middelhoog vuur en fruit de ui tot het zacht is.
    • Voeg de rozemarijn en venkelzaad toe en bak 30 seconden mee.
    • Voeg de Knorr Professional Napoletana, de Knorr Professional Groentebouillon en Knorr Primerba knoflook toe en laat 10 minuten koken.
    • Voeg de pasta en kikkererwten toe aan de pan.
    • Roer de spinazieblaadjes erdoor tot ze geslonken zijn.
    • Breng de soep op smaak met zout en zwarte peper.
    • Verdeel de soep over kommen.
    • Voeg wat oven-gedroogde kerstomaatjes toe bovenop de soep.
    • Garneer met verse basilicumblaadjes.
    • Voeg geraspte parmezaan toe bovenop of serveer apart in een klein kommetje.
    • Strooi wat rode pepervlokken over de soep.
    • Besprenkel met een beetje extra vierge olijfolie.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu