Franse Bospaddenstoelensoep uit de Périgueux met truffeltapenade

Ingrediënten
Franse Bospaddenstoelensoep uit de Périgueux met truffeltapenade
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereiding

Ingrediënt naam
Bereiding
-
water 2.0 l
-
bospaddestoelen 500.0 g
-
vetstof
-
peper en zout
-
truffeltapenade 120.0 g
-
crostini 10.0 st
Bereiding
-
Bereiding
Breng twee liter water aan de kook en voeg al roerend Bospaddenstoelen Crèmesoep toe.
Laat de soep gedurende 5 minuten rustig koken.
Maak ondertussen de paddenstoelen goed schoon en snijd ze grof. Bak de paddenstoelen in wat Phase en breng ze op smaak met zout en peper. Bestrijk de crostini’s met truffeltapenade.
Verdeel de gebakken paddenstoelen over de kommen en schep de soep erop. Serveer de crostini’s erbij.