Truffelsoep met mascarpone en toast met ganzenrillette
Voor deze soep komen je gasten of klanten gegarandeerd terug. De volle smaken en verschillende texturen maken er een onvergetelijk culinair spektakel van.
.jpg)
Ingrediënten
Truffelsoep met mascarpone en toast met ganzenrillette
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Truffelsoep

Garnering
Ingrediënt naam
Truffelsoep
-
water 2.5 l
-
mascarpone 250.0 g
-
truffeltapenade 125.0 g
Garnering
-
boterhammen 10.0 st
-
ganzenrillette 250.0 g
-
kervel
Bereiding
-
Truffelsoep
- Breng het water aan de kook.
- Voeg al roerend de Knorr Professional Bospaddenstoelensoep toe en laat gedurende 5 minuten zachtjes koken.
- Voeg al roerend de mascarpone en de truffeltapenade toe.
-
Garnering
- Werk af met een toastje belegd met ganzenrillette (eventueel met wat schijfjes truffel).
- Werk de soep af met de kervelpluksels.
TIP: Rillette is een typisch Franse delicatesse. Oorspronkelijk werd rillette van langzaam gegaard varkensvlees gemaakt. Voor dit feestmenu gebruiken we een ganzenrillette.