Ik werk in…

Ga verder

De inhoud van de site wordt gewijzigd op basis van je type bedrijf 

+

Bereidingswijze

  • water 8 l
  • ajuinblokjes 1 kg
  • knolselderblokjes 2.5 kg
  • Sint-Jakobsschelpen, diepgevroren 2 kg
  • groene sla 1 kg
  • hazelnoten, gehakt
  1. Bereidingswijze

    • Breng het water aan de kook en voeg de ajuinblokjes en de knolselder toe.
    • Laat koken tot groenten gaar zijn en mix fijn.
    • Voeg al roerend de Selderij Crèmesoep met Wortel toe en laat 5 min. sudderen.
    • Verhit de Phase en bak er de kammosselen in aan.
    • Mix de groene sla met de Basilicumvinaigrette tot een homogene massa.
    • Giet de soep in kommen, voeg de kammosselen toe, werk af met een beetje slaolie en crumble van hazelnoten.