Menu

Login en gebruik meteen onze food cost calculator

Bereken makkelijk je foodcost
Sla de berekeningen van je recepten op en gebruik ze onderweg Bereken de kosten van dit recept

Ingrediënten

+

Bereidingswijze

  • water 8.0 l
  • ajuinblokjes 1.0 kg
  • knolselderblokjes 2.5 kg
  • Knorr Supérieur Wortel Selderij Crèmesoep 600.0 g
  • vetstof 100.0 ml
  • Sint-Jakobsschelpen, diepgevroren 2.0 kg
  • groene sla 1.0 kg
  • hazelnoten, gehakt

Bereiding

  1. Bereidingswijze

    • Breng het water aan de kook en voeg de ajuinblokjes en de knolselder toe.
    • Laat koken tot groenten gaar zijn en mix fijn.
    • Voeg al roerend de Selderij Crèmesoep met Wortel toe en laat 5 min. sudderen.
    • Verhit de Phase en bak er de kammosselen in aan.
    • Mix de groene sla met de Basilicumvinaigrette tot een homogene massa.
    • Giet de soep in kommen, voeg de kammosselen toe, werk af met een beetje slaolie en crumble van hazelnoten.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu