Menu
Punten

De vernieuwing van Knorr naar Knorr Professional begint bij het soepassortiment. We hebben alle smaken onder de loep genomen en verbeterd waar nodig. Van minder zout tot complexere smaken. Zo sluiten we beter aan op de smaak en wensen van je gasten. Bovendien is het assortiment duidelijker ingedeeld, zodat je makkelijker de juiste soep kunt selecteren.
Voordeelsoepen

Voordeelsoepen

Een serie krachtige soepen. Makkelijk te bereiden, kwalitatief, kostenefficiënt en geschikt voor grote hoeveelheden.

Het Voordeel Assortiment van Knorr Professional bestaat uit makkelijk te bereiden, kwalitatieve en kostenefficiënte soepen. Een breed aanbod aan smaken met een uitstekende prijskwaliteitsverhouding. Ze zijn krachtig van smaak, wat een voordeel in opbrengst en ingrediënten oplevert. Deze range biedt je de mogelijkheid om op grote schaal verschillende smaken te serveren en de kwaliteit constant te houden. Deze soepen kan je meteen serveren of verrijken met je eigen signatuur.

Klassieke & Wereldsoepen

Klassieke & Wereldsoepen

Een selectie van favoriete klassiekers en spannende smaken uit de wereldkeuken.

Dit assortiment bestaat uit een uitgebreid aanbod van zowel bekende en geliefde klassiekers als verrassende smaken van over de hele wereld. Makkelijk en snel te bereiden. Ook geschikt als basis voor je eigen signatuur.

Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu