Menu
Punten

De hamburger is een van de meest geliefde en iconische streetfoodgerechten. Het broodje of de “bun” werd het revolutionaire middel om de burger en ingrediënten zonder knoeien uit de hand te eten. De ontwikkeling van het broodje heeft niet stilgestaan. In deze Streetfood editie van Trends on Plate geven we je  6 heerlijke burgerbun-trends om jouw gasten te verrassen met een gourmet burger.

Burger buns

1. Alle kleuren van de regenboog

Wil je jouw burger écht een unieke instagrammable twist geven, dan is een gekleurde burger bun wel wat voor jou. Tegenwoordig zijn er broodjes op de markt in alle kleuren van de regenboog. Denk bijvoorbeeld aan een zwarte burger of een rode bietenburger. Maar er zijn ook veggie wraps, gemaakt van spinazie, wortel of biet. Een smakelijk alternatief vol groenten. Dus laat je creativiteit de vrije loop en neem je gast mee in een uniek visueel spektakel. 

2. Over de topping

Naast kleuren met kleurstoffen kan je het broodje ook kleuren en op smaak brengen door kruiden te gebruiken. Een handvol rozemarijn, koriander of basilicum door het deeg en ‘voilà’. Een uniek broodje dat helemaal afgestemd is op de smaken van jouw burger. Heb je zelf niet de tijd of mogelijkheden om je hamburgerbroodje zelf te maken, dan kan je ook eens kijken naar het assortiment van Pastridor. Denk bijvoorbeeld aan de chili bun of black pepper bun van Pastridor. Zo geef je je burger een extra kick. 

Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu