Menu
Punten
Op zoek naar de ideale bouillon?

Op zoek naar de ideale bouillon?

Bekijk onze bouillon tool met de browsers Chrome, Firefox of Safari voor de beste ervaring. Benieuwd naar onze tool? 

Klik hier om jouw ideale bouillon te vinden!

Knorr® Professional brengt al meer dan 180 jaar perfecte ingrediënten samen die eenvoudige gerechten tot iets bijzonders maken. Met ons uitgebreide assortiment bouillons en een gedeelde passie voor smakelijk eten, bieden we professionele koks op elk niveau de bouwstenen voor het creëren van gerechten die maaltijden onvergetelijk maken.

Ons bouillons-gamma omvat Pasta's, Poeders, Gelei en Blokjes en hoe je elk van deze substanties gebruikt, zal van een aantal factoren afhangen. Beantwoord de vragen in onze bouillon tool en ontdek de ideale bouillon voor jouw zaak.

Wij begrijpen dat de behoeften van chef-koks en horeca-exploitanten voortdurend evolueren - en als reactie daarop, doen wij dat ook. Als marktleider op het gebied van bouillons voor professionals hebben wij altijd een breed assortiment producten in verschillende smaken en formaten aangeboden. Nu hebben we dat assortiment naar een hoger niveau getild, met een nieuw verpakkingsontwerp, nieuwe formaten en nieuwe productformuleringen. 

Klik hier om meer te weten te komen over de recente wijzigingen in ons assortiment.

Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu