Forel Viskoekjes geserveerd met Jalapeño & Koriander Hollandaise Saus
Viskoekjes en een pittige Hollandaise van gehakte koriander en jalapeños is een heerlijk en smakelijk ontbijtgerecht om te proberen met de zestige limoen.

Ingrediënten
Forel Viskoekjes geserveerd met Jalapeño & Koriander Hollandaise Saus
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereiding

Ingrediënt naam
Bereiding
-
koriander 15.0 g
-
jalapeños 5.0 g
-
sap van groene citroenen 5.0 ml
-
zestes van limoen 10.0 g
Bereiding
-
Bereiding
- Doe de sausingrediënten in een pan en verwarm.
-
Opmaak
- Serveer de gebakken viskoekjes, de korianderolie, de microkruiden en de citroenschijfje. Tip af met de verwarmde Knorr Garde d'Or Hollandaise Saus.