Rundsfilet met Béarnaisesaus
Deze boterige hollandaisesaus met mosterd, ui en dragon zal niet alleen de boter doen smelten, maar ook het hart van jouw gasten.

Ingrediënten
Rundsfilet met Béarnaisesaus
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereiding


Ingrediënt naam
Bereiding
-
boter 10.0 g
-
uien, fijngesneden 5.0 g
-
Amora mosterd Dijon 1025 gr 5.0 g
-
peterselie 2.0 g
Bereiding
-
Bereiding
- Smelt de boter in een pan en zweet de uien aan met de dragon. Voeg de overige ingrediënten toe en verwarm.
-
Opmaak
- Serveer de gekruide en gegrilde ossenhaas, de gestoomde asperges en de aardappelpartjes en overgiet de filet met de verwarmde saus.