Menu
Punten

Login en gebruik meteen onze food cost calculator

Bereken makkelijk je foodcost
Sla de berekeningen van je recepten op en gebruik ze onderweg Bereken de kosten van dit recept

Ingrediënten

+

Bereiding


Een gerecht dat doet dromen van verre oorden. Niet alleen de kruidige afwerking van deze salade, ook de warme kleuren brengen je in vervoering.

...

Bereiding

  1. Bereiding

    • Meng de Knorr Taboulé met koud water en de olijfolie en zet die een uur afgedekt in de koelkast.
    • Meng ondertussen de gelewortelschijfjes, de andere wortelschijfjes, de partjes rode ui en de kikkererwten met wat olie en de ras el hanout en doe alles in een ovenschaal.
    • Zet de ovenschaal 10 à 15 minuten in een voorverwarmde oven van 200 °C. Koel de groenten snel weer af.
    • Meng de Hellmann’s Vinaigrette Citrus met de Knorr Professional Specerijenpuree Paprika. Meng die met de klaargemaakte taboulé samen met de helft van de afgekoelde geroosterde groenten.
    • Verdeel de taboulé over een serveerschaal en werk af met de rest van de geroosterde groenten.
    • Verdeel de Hellmann’s Dressing Yoghurt Style hierover en bestrooi met wat fijngesneden munt.
    • Werk indien gewenst af met wat gebakken merguezworstjes, afgekoeld en in stukken gesneden.
    TIP: Wat verse koriander past uitstekend bij de yoghurtdressing op deze taboulé. Versnipper de korianderblaadjes samen met de munt voor een extra zuiderse toets.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu