Menu
Punten

Alle ouderen hebben recht op smakelijk eten

De maaltijden zijn vaak het hoogtepunt van de dag. En daar moeten alle bewoners van zorginstellingen van kunnen meegenieten: óók als ze moeite hebben met eten. Herleid voor deze groep de voeding naar de gewenste aangepaste textuur, kruid bij om de oorspronkelijke smaak terug te brengen en presenteer het op een mooi gedresseerd bord. Dit draagt bij tot het welzijn, het geluk én de gezondheid van de residenten. Wie met smaak eet, eet méér en loopt minder risico op ondervoeding. Het is dus zeker de moeite waard om hier extra aandacht aan te besteden.

Herkenbare gerechten nodigen uit

Eten is een totaalervaring: geur, uitzicht, smaak en sfeer spelen een belangrijke rol. Omdat ouderen vaak minder goed zien, is het belangrijk dat de componenten van uw gerecht visueel makkelijk te herkennen zijn. Spelen met vorm en kleur zijn dus een must voor een aantrekkelijk gedresseerd bord: wees creatief en zorg voor afwisseling.

2. Smaakmakers

2. Smaakmakers

  • Knorr Fonds: Ideaal als basis voor sauzen of als smaakmaker. Beschikbaar als: poeder, pasta en vloeibaar.
  • Knorr Bouillons: Snelle smaakboosters. Dé basis voor tal van gerechten in de professionele keuken. Beschikbaar als: vloeibaar, gelei, poeder, pasta. Smaken: kip, rund, vis en groenten.
  • Knorr Primerba: Veelzijdige aromatische bommetjes in olie. Geeft uw gerechten een intense smaak. Voor warme en koude toepassingen. 19 variëteiten: van pesto tot kruidenmixen.

Fingerfood & Softmeal

Fingerfood & Softmeal

Op zoek naar nog meer recepten voor componenten ? Ontvang GRATIS ons receptenboek.

Download
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu