Component Vis

Ingrediënten
Component Vis
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereiding

Ingrediënt naam
Bereiding
-
witte vis, in kleine stukken 450.0 g
-
Solo Professional Culinair 200.0 ml
-
koud water 170.0 ml
-
vetstof 60.0 ml
-
Knorr Bereiding voor Terrines, Soufflés, Gratins 110.0 g
Bereiding
-
Bereiding
Gaar de vis en koel deze af. Doe de vis in de blixer en blix fijn. Voeg Solo, water, Geconcentreerde Bouillon Vis en Phase toe en blix verder tot een gladde massa. Voeg dan de Bereiding voor Terrines, Soufflés en Gratins toe en blix verder tot deze is opgelost. Verdeel over ingevette siliconen vormpjes of een ingevette vorm naar keuze. Gaar in de combi-steamer op 90°C met 100% stoom gedurende 10 à 40 min. naargelang het volume van de gekozen vorm, tot een kern van 70°C.