Menu
Punten

Vergeten groenten maken al een tijdje hun opmars. En dat kunnen we alleen maar toejuichen! Klassiekers als aardpeer, knolselder, pastinaak en schorseneren zijn namelijk niet alleen echte smaakbommetjes, maar ze bevatten ook heel wat gezonde voedingsstoffen die je bewoners nodig hebben. 
 

Voeten in de aarde 

De vergeten groenten die we het vaakst op menu’s zien verschijnen komen uit … de grond! EN daar zijn goede redenen voor. Want met hun zachte textuur kan je variëteiten als aardpeer, pastinaak, knolselder en schorseneren niet alleen als groentegarnituur serveren, maar ook verwerken in een smeuïge puree of romige soep. Bovendien is hun smaak typisch, maar niet extreem uitgesproken, waardoor je er niemand mee voor de borst stoot.

Knorr Aardappelpuree

Knorr Aardappelpuree

Gebruik hem als basis waar je andere knolgroenten in verwerkt, of gewoon op zichzelf.

Bestel hem hier

Een groen blaadje

Een groen blaadje

Groene groenten zijn een essentieel deel van een evenwichtig dieet. Maar het hoeft echt niet altijd sla zijn! Doe zoals de vorige generaties en zet boerenkool, warmoes en postelein op het menu. Ook boontjes zitten boordevol vitamines – en het doppen is bovendien een leuke activiteit voor de bewoners.

Knorr Groentebouillon Poeder

Knorr Groentebouillon Poeder

Wil je nog wat meer smaak aan je groentegerecht geven? Kies dan voor deze geconcentreerde bouillon, die bovendien vrij is van kunstmatige smaakversterkers.

Bestel hem hier

Hutsepot met varkenswang, spek en chipolata

Hutsepot met varkenswang, spek en chipolata

Knolselder, savooikool, spruiten … dit hartverwarmende gerecht zit boordevol vergeten groenten.

Laat je inspireren door het recept

Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu