Ingrediënten
Hutsepot van varkenswang, spek en chipolata
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereidingswijze
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/kruiden---specerijen/Knorr Primerba Tijm.jpg)
![](/dam/global-ufs/mcos/BENEFRA/calcmenu/products/BE-products/packshots/packshot/knorr-fonds-de-cuisine-blanke-fond-6-x-1-kg/packshot.jpg/jcr:content/renditions/cq5dam.thumbnail.140.140.jpeg)
Ingrediënt naam
Bereidingswijze
-
vetstof 300.0 ml
-
Aardappelen, vastkokende 2.0 kg
-
wortelen, in stukken 2.0 kg
-
knolselder, in blokjes 1.0 kg
-
uien, grof gesneden 1.0 kg
-
prei, grof gesneden 1.0 kg
-
savooikool, grof gesneden 1.0 kg
-
spruiten 1.0 kg
-
water 7.5 l
-
varkenswangen 4.0 kg
-
ongezouten spek, in dikke halve plakken 3.0 kg
-
chipolata (100gr) 50.0 st