Menu
Punten

Ingrediënten

+

Vol-au-vent royal:

Dijonaise saus:


In deze vol-au-vent brengen we een ode aan dé wintertopper: schorseneren, een groente met een zachte nootachtige smaak.

...

Bereiding

  1. Vol-au-vent royal:

    • Breng het kookvocht van de kip (zie recept hier) en de room aan de kook.
    • Voeg al roerend de Knorr Fonds de Cuisine Blanke Roux toe en laat 5 minuten koken om de saus te laten binden.
    • Voeg de Knorr Primerba Tuinkruiden en de Knorr Professional Pepermix Specerijenpuree toe.
    • Bak ondertussen de schorseneren en pompoenblokjes in wat vetstof tot ze mooi goudbruin zijn, en blus met wat cognac.
    • Bak in een andere pan met wat vetstof de gehaktballetjes en het fijngesneden kippenbillenvlees (zie recept hier) tot die ook goudbruin zijn.
    • Voeg de gebakken groenten en het vlees toe aan de saus.
    • Warm het geheel verder op.
    • Voeg op het einde de vin jaune toe.
    • Serveer met wat bladerdeeg en schuim van dijonaisesaus.
    Tip: Ook knolselder past als wintergroente perfect in deze vol-au-vent.
  2. Dijonaise saus:

    • Verwarm de saus en doe in een spuitfles.
    • Laad met 2 patronen.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu